21.1 C
Bistrița
duminică, iulie 27, 2025

Originar din Beclean, s-a perfecționat la Londra și a cucerit jurații de la Chefi la Cuțite

A muncit mult, ba chiar foarte mult. Și a hotărât să își verifice talentul, supunându-și preparatul la o aspră jurizare. „De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea adresată beclenarului chiar înainte de ridicarea cloșurilor.

De loc este din micuțul oraș de pe Someș. Dar Andrei Balazs a plecat la Londra unde a lucrat chiar și la restaurante cu stele Michelin.

S-a decis să-și măsoare nivelul, supunând preparatele sale la criticile sau aprecierile papilelor gustative a trei chefi români.

Astfel, în această seară, beclenarul a apărut pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.

„De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea chef-ului Dumitrescu, înainte de ridicarea cloșurilor.

Dacă a obținut cuțite sau nu, dar și ce au avut de spus chefii despre preparatul lui, puteți vedea AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

DE NERATAT: Descoperă secretele pizzei perfecte de la maestrul Chef Toderaș Mircea, într-un show culinar marca Colina Restaurant & Events din Unirea!

Vrei să înveți să pregătești cea mai bună pizza din viața ta, cu care să-i răsfeți...

Materom Automotive Bistrița lansează o ofertă dedicată siguranței la volan

Materom Automotive Bistrița lansează o ofertă dedicată siguranței la volan: Super reducere la schimbul complet al plăcuțelor de frână, pentru modelele Škoda fabricate între anii 2018 și 2020.

BISTRIȚA, zona Subcetate: Apartamente la 82.000 Euro inclusiv TVA, în Ansamblul Rezidențial Valea Românească

Primul bloc din Ansamblul Rezidențial Valea Românească, din zona Subcetate, lângă magazinul Penny, este gata! Cele...