3.2 C
Bistrița
vineri, decembrie 12, 2025

Originar din Beclean, s-a perfecționat la Londra și a cucerit jurații de la Chefi la Cuțite

A muncit mult, ba chiar foarte mult. Și a hotărât să își verifice talentul, supunându-și preparatul la o aspră jurizare. „De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea adresată beclenarului chiar înainte de ridicarea cloșurilor.

De loc este din micuțul oraș de pe Someș. Dar Andrei Balazs a plecat la Londra unde a lucrat chiar și la restaurante cu stele Michelin.

S-a decis să-și măsoare nivelul, supunând preparatele sale la criticile sau aprecierile papilelor gustative a trei chefi români.

Astfel, în această seară, beclenarul a apărut pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.

„De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea chef-ului Dumitrescu, înainte de ridicarea cloșurilor.

Dacă a obținut cuțite sau nu, dar și ce au avut de spus chefii despre preparatul lui, puteți vedea AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil angajează asistent medical și infirmieră

Clinica Sanovil angajează asistent medical și infirmieră în cadrul structurilor sale medicale. Se caută persoane dedicate, responsabile și motivate să lucreze într-un mediu profesionist, orientat spre îngrijirea de calitate a pacienților.

Se fac angajări la AQUABIS: Posturi disponibile în Bistrița, Beclean, Năsăud și Bârgău

Aquabis caută tehnician în cadrul Secției Apă Canal Năsăud, dar și încasator și cititor contoare la Bârgău. Posturi disponibile și la Năsăud și Beclean! NOI locuri de muncă, în Bistrița, la IPROEB, ARCSIM Construct, Sanovil, Fan Courier sau Crama Jelna. Lista completă, mai jos:  

Primul floromat și pe Valea Bârgăului, de la Florăria Deny! Îl găsiți plin de buchete, non-stop, lângă Profi, în Prund!

Flori non-stop pentru toată Valea Bârgăului, începând de ieri, de la Florăria Deny, care a amplasat...