-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO – Și-a făcut mașina praf pe Dealul Sigmirului, în timp ce mergea în străinătate

Un ieșean a reușit să își facă mașina praf pe Dealul Sigmirului, după ce a pierdut controlul volanului, într-o curbă. Acesta se îndrepta spre vamă, urmând să ajungă în străinătate.

Drumul spre străinătate a unui ieșean de 56 de ani a fost întrerupt brusc pe Dealul Sigmirului. Bărbatul se îndrepta spre Beclean și a ales o rută alternativă când, la ieșirea dintr-o curbă a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma impactului puternic, autoturismul a fost avariat aproape total. Bărbatul, originar din Iași a scăpat ieftin, doar cu câteva contuzii și traumatisme, care nu îi pun viața în pericol.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Se pare că moldoveanul se îndrepta spre vamă, urmând să ajungă în străinătate. Deocamdată nu se știe dacă acesta a ațipit la volan sau a fost luat prin surprindere de drumul pe care nu îl cunoștea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.