9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO – Groapa Sărății: Un preot a ajuns cu mașina în șanț

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier  pe DN17, în Groapa Sărății. Se pare că la volanul mașinii implicate se afla un preot din județ, căruia i s-ar fi făcut rău.

Accidentul s-a petrecut pe DN17, în Groapa Sărății. Din primele informații rezultă faptul că un conducător auto, care circula pe relația Bistrița-Beclean, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autoturismul în șanțul de pe marginea drumului.

La volanul mașinii se afla un preot din județ, căruia, se pare, i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea și nu a mai putut controla autoturismul. Acesta nu s-ar fi simțit bine încă de dimineață, însă s-a pornit la drum.

Preotul a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj de prim ajutor SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații suplimentare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.