21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Percheziţii în Năsăud şi Sîngeorz-Băi! 3 persoane, reținute pentru 24 ore

Poliția a fost sesizată zilele trecute de administratorul unei societăți comerciale din Năsăud: acesta s-a plâns că un angajat al său ar fi fost amenințat de o persoană cu fața acoperită cu o mască. Se pare că „mascatul” ar fi plecat cu o mare sumă de bani.

Administratorul unei societăți comerciale din Năsăud a reclamat la poliţie faptul că un angajat al său – în vârstă de 23 ani, din Sîngeorz-Băi – ar fi fost amenințat de o persoană cu fața acoperită cu o mască şi care ulterior ar fi sustras o sumă importantă de bani.

În cadrul investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că tânărul de 23 ani din Sîngeorz-Băi, împreună cu alți doi bărbați, de 38 ani, din Bistrița, respectiv 47 ani, din Năsăud ar fi sustras suma de 9250 lei, din casa de bani a societății în cauză.

Totodată, cu ocazia extinderii cercetărilor, ieri, 18 decembrie, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașelor Năsăud și Sîngeorz-Băi.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri și suma de 2500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei.

Față de cei trei, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, se mai precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Foto @ Arhină

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: