19.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

O întâlnire între prieteni s-a finalizat cu pumni, picioare, amenzi și un dosar penal

Aseară, trei prieteni s-au întâlnit la casa unuia dintre ei. La un moment dat, discuțiile au degenerat în pumni și picioare. Jandarmii au fost nevoiți să intervină pentru aplanarea conflictului.

S-au întâlnit, ca-ntre prieteni, și s-au despărțit, la intervenția jandarmilor.

Este pățania a trei bărbați care s-au întâlnit, aseară, la locuința unuia dintre ei.

La un moment dat, unul dintre oaspeți a început să-i lovească cu pumnii și picioarele pe celălalt oaspete și pe gazdă.

Una dintre victime a sunat la 112, solicitând intervenția organelor abilitate.

Jandarmii ajunşi la faţa locului au intervenit pentru aplanarea conflictului dintre cei trei şi au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Totodată, jandarmii au mai aplicat şi sancţiuni în valoare de 2.500 de lei pentru provocarea şi participarea efectivă la scandal, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată”, se arată în comunicatul remis de reprezentanții IJJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.