21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier…

„Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier… Până ce mor, pleacă-te îngere la trista-mi plângere plină de-amor…”

Emoționant, convingător și plin de forță recital poetic vineri seara, la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” din Bistrița. Regizorul Ioan Emil Teodorescu a dezvăluit și închipuit pentru pasionații de poezie o tulburătoare incursiune în fascinantul univers eminescian…

Cele mai frumoase poezii ale lui Eminescu au fost impresionant însoțite muzical de folkistul Florin Săsărman, în timp ce actrița Camelia Dincă Ion a reușit din nou să-și  emoționeze publicul cu răscolitoare interpretări:

Recitalul a stat sub semnul poemului „Stelele-n cer”, iar în final, toți spectatorii au primit în dar câte un semn de carte cu acest poem imprimat.

[arve url=”https://youtu.be/71EWlCtLYLE” /]

Nu este prima oară când regizorul Ioan Emil Teodorescu reușește o colaborare excelentă cu actrița Camelia Dincă Ion: cei doi au reușit să construiască și anul trecut un eveniment extraordinar din versurile lui Tudor Arghezi, de Paști:

VIDEO: Apărătoare Doamnă, mulţumiri pentru biruinţă…

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, iar suprizele culturale continuă, la Bibliotecă: nu aveți voie să ratați luni, de la ora 13:00, la Biblioteca Județeană, concertul extraordinar susținut de elevii Liceului „Tudor Jarda” din Bistrița. Miercuri, 23 ianuarie, aici se va desfășura o întâlnire cu scriitorul Sergiu Botezatu din Chișinău:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: