21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: Încă o reabilitare de rahat făcută din banii noștri!

Nu este o noutate faptul că bistrițenii se plâng de lucrările de reabilitare superficiale executate la blocurile din oraș. Câteva fotografii și un film postate recent pe Facebook au scos la iveală încă o situație dezastruoasă, la unul dintre blocurile de pe General Grigore Bălan.

Din categoria CE FAIN SE REABILITEAZĂ LA NOI, în Bistrița…! Un bloc de pe bulevardul General Grigore Bălan, proaspăt reabilitat…!

Este atât de proaspăt încât tencuiala nu suportă vechiul imobil și „părăsește baza”, prăbușindu-se pe trotuar, ostenită… „Să fie conflictul dintre generații de vină?!”, se întreabă cu un umor plin de amărăciune bistrițeanul care a postat dovezile.

Bine că facem pârtii de schi care nu funcționează decât câteva zile pe an, bine că ne împrumutăm de la bănci și luăm din fondurile europene – dar nu suntem în stare să facem o lucrare ca lumea! Suntem bătaia de joc a Primăriei”, ne-a mărturisit bistrițeanul revoltat și dezamăgit.

Mi-aș dori să fim mai mulți cu coloană vertebrală și să REFUZĂM o muncă de rahat făcută din banii noștri…!”, a mai scris omul revoltat de situația reabilitărilor din Bistrița.

Dacă aveți fotografii sau filme referitoare la acest subiect – vă rugăm să le trimiteți pe adresa redacției la [email protected].

VIDEO: Dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică…

Nu mai dați de băut muncitorilor de pe schelele patriei!

FOTO/VIDEO – Noaptea minții! Cum a reușit un „Dorel” al reabilitărilor să împiedice accesul bolnavilor într-un cabinet medical

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilia.baciu.50%2Fvideos%2F2266132330109889%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: