14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

VIDEO: Încă o reabilitare de rahat făcută din banii noștri!

Nu este o noutate faptul că bistrițenii se plâng de lucrările de reabilitare superficiale executate la blocurile din oraș. Câteva fotografii și un film postate recent pe Facebook au scos la iveală încă o situație dezastruoasă, la unul dintre blocurile de pe General Grigore Bălan.

Din categoria CE FAIN SE REABILITEAZĂ LA NOI, în Bistrița…! Un bloc de pe bulevardul General Grigore Bălan, proaspăt reabilitat…!

Este atât de proaspăt încât tencuiala nu suportă vechiul imobil și „părăsește baza”, prăbușindu-se pe trotuar, ostenită… „Să fie conflictul dintre generații de vină?!”, se întreabă cu un umor plin de amărăciune bistrițeanul care a postat dovezile.

Bine că facem pârtii de schi care nu funcționează decât câteva zile pe an, bine că ne împrumutăm de la bănci și luăm din fondurile europene – dar nu suntem în stare să facem o lucrare ca lumea! Suntem bătaia de joc a Primăriei”, ne-a mărturisit bistrițeanul revoltat și dezamăgit.

Mi-aș dori să fim mai mulți cu coloană vertebrală și să REFUZĂM o muncă de rahat făcută din banii noștri…!”, a mai scris omul revoltat de situația reabilitărilor din Bistrița.

Dacă aveți fotografii sau filme referitoare la acest subiect – vă rugăm să le trimiteți pe adresa redacției la [email protected].

VIDEO: Dezastru! Muncitorii lucrează sub orice critică…

Nu mai dați de băut muncitorilor de pe schelele patriei!

FOTO/VIDEO – Noaptea minții! Cum a reușit un „Dorel” al reabilitărilor să împiedice accesul bolnavilor într-un cabinet medical

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilia.baciu.50%2Fvideos%2F2266132330109889%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.2″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?