21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: Copilul și câinele, dresajul și câinele mâncăcios, cele mai savurate momente de azi, din Heidenfeld

A doua zi a spectacolului de patrupede, Bistritzer Burg Dog Show, a avut câteva momente savurate din plin de public. Mai ales de cei mai micuți. Câinele mâncăcios, dresajul sau concursul „câinele și copilul” au fost preferatele celor ce au suportat soarele dogoritor din Heidenfeld, Viișoara.

Peste 1.500 de câini din Europa și Asia și-au dat întâlnire, ieri și azi, în Heidenfeld, Viișoara. Aceștia au participat la diferite concursuri de frumusețe, pe categorii.

Despre ce s-a întâmplat ieri, puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO – Frumusețe pe patru labe! Cei mai frumoși 1.500 de câini din țară și din străinătate și-au dat întâlnire la Viișoara

Astăzi, pe lângă alte concursuri de frumusețe pe categorii de rase, cupluri, grupuri etc, cele mai savurate momente de către public au fost cele de dresaj, și concursurile „câinele mâncăcios” și „copilul și câinele”. Mai ales zecile de spectatori micuți au fost entuziasmați și uimiți de agilitatea patrupedelor și cât sunt de ascultătoare, atunci când le vorbește dresorul.

Momente frumoase au fost și la concursul „copilul și câinele”, mai ales acolo unde atât stăpânul cât și cățelul erau… baby.

Deși termometrele au indicat multe grade și soarele a fost dogoritor, iar umbra aproape inexistentă, zeci de bistrițeni au ales să-și petreacă orele amiezii, în Heidenfeld.

[arve url=”https://youtu.be/ubmAvvr8xqo” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: