10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Beclenarul Mircea Bravo îndeamnă tinerii să meargă la vot printr-un VIDEO hazliu

Se apropie alegerile europarlamentare și referendumul. Cel mai „gustat” clip ce îndeamnă populația să meargă la vot este făcut de beclenarul Mircea Bravo. Chiar dacă e realizat într-o manieră hazlie, mesajul e unul dur: „Bunicii noștri nu au avut de ales! Tu ai!”.

Cunoscutul vlogger, originar din Beclean, Mircea Bravo, a realizat un clip ce a devenit viral într-un timp record. Acesta a adunat peste trei milioane și jumătate de vizualizări, în nici trei zile.

Mesajul acestui video îndeamnă românii, în special tinerii, să meargă la vot. Iar clipul este unul dintre cele mai „gustate” clipuri cu acest mesaj, înregistrând aproape 140.000 de distriburiri. Tineri, companii, primari și mulți mulți alții au distribuit acest mesaj hazliu, dar care evidențiază cruntul adevăr.

Tinerii nu sunt interesați de alegeri, chiar dacă au această opțiune.

„Bunicii noștri nu au avut de ales. Tu ai!”, este mesajul tranșant transmis de clip.

Mai mult, ultimele secunde din video îndeamnă tinerii să-și sune și prietenii și să le ceară această „favoare” de a merge la vot.

„Așa a zis bunica!” a devenit deja un slogan național.

[arve url=”https://www.facebook.com/mirceabravo/videos/2355111484539809/” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: