20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Beclenarul Mircea Bravo îndeamnă tinerii să meargă la vot printr-un VIDEO hazliu

Se apropie alegerile europarlamentare și referendumul. Cel mai „gustat” clip ce îndeamnă populația să meargă la vot este făcut de beclenarul Mircea Bravo. Chiar dacă e realizat într-o manieră hazlie, mesajul e unul dur: „Bunicii noștri nu au avut de ales! Tu ai!”.

Cunoscutul vlogger, originar din Beclean, Mircea Bravo, a realizat un clip ce a devenit viral într-un timp record. Acesta a adunat peste trei milioane și jumătate de vizualizări, în nici trei zile.

Mesajul acestui video îndeamnă românii, în special tinerii, să meargă la vot. Iar clipul este unul dintre cele mai „gustate” clipuri cu acest mesaj, înregistrând aproape 140.000 de distriburiri. Tineri, companii, primari și mulți mulți alții au distribuit acest mesaj hazliu, dar care evidențiază cruntul adevăr.

Tinerii nu sunt interesați de alegeri, chiar dacă au această opțiune.

„Bunicii noștri nu au avut de ales. Tu ai!”, este mesajul tranșant transmis de clip.

Mai mult, ultimele secunde din video îndeamnă tinerii să-și sune și prietenii și să le ceară această „favoare” de a merge la vot.

„Așa a zis bunica!” a devenit deja un slogan național.

[arve url=”https://www.facebook.com/mirceabravo/videos/2355111484539809/” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.