21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

SURSE – Casa parohială evanghelică a fost prădată de hoți. O angajată a rămas fără o sumă mare de bani

Zilele trecute, casa parohială evanghelică a fost prădată de hoți. Persoane necunoscute au plecat cu 20.000 de euro, sumă care aparține, culmea, nu preotului, ci unei angajate a bisericii. Se pare că femeia lucra acolo de aproape două decenii, iar suma reprezenta economiile familiei de o viață.

O angajată a Bisericii Evanghelice din Bistrița, care avea grijă de curățenie și alte chestiuni administrative la casa parohială de aproape 20 de ani, a fost prădată de hoți ieri.

Potrivit unor surse Bistrițeanul.ro, aceasta ținea economiile de-o viață ale familiei în casa parohială. Se pare că hoțul a știut exact unde să caute și a dispărut cu 20.000 de euro. Familia bănuiește un individ din Târnăveni, județul Mureș.

De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, femeia a depus o plângere la poliție în cursul zilei de ieri, iar polițiștii Biroului Investigații Criminale fac cercetări. Deocamdată furtul este înregistrat cu autor necunoscut.

Incidentul a fost făcut cunoscut inclusiv pe Facebook, fiul femeii prădate precizând într-un comentariu că suma respectivă era dedicată achiziționării unei locuințe:

„Problema e că nu pe domnu` părinte l-a tâlhărit, ci pe mama mea, care e angajată la Parohia Evanghelică de aproape 20 de ani și are grijă de curățenie și tot ce mai e nevoie la o parohie. Erau 20.000 de euro, adunați în 20 de ani din bani puși la ciorap din pensia lui tata, bani care erau pentru o garsonieră sau un apartament în care să-și poată trăi anii care le-au mai rămas de pensionari”, a explicat bărbatul pe rețeaua de socializare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...