17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Liniște și pace în piață! În ambele!

Odată cu începerea lucrărilor de modernizare a Pieței Decebal, comercianții au fost mutați în Piața din partea de jos a orașului. Deși unii au crezut că se va crea haos, e pace și liniște. Indiferent de oră, indiferent de piață.

De la 1 iunie, Piața Decebal s-a închis, parțial, pentru lucrări de modernizare și reabilitare. Comercianții din zona legume au fost mutați în Piața „Independenței Nord”, din partea de jos a orașului.

Chiar dacă unii credeau că se va crea haos, cu atâția comercianți într-un loc, lucrurile nu stau așa.

Indiferent de ora din zi, la Piața din partea de jos a orașului e liniște și pace.

La fel de liniște și pace e și în Piața din Decebal. Atât la sectorul fructe/ flori, cât și unde ar trebui să se desfășoare lucrările. Atât reporterii Bistrițeanul.ro cât și cititorii au surprins zona „de lucru”… fără muncitori, la diferite ore, în diferite zile.

După finalizarea lucrărilor din zona legume, comercianții vor fi mutați la „locul lor”, iar cei de la sectorul fructe/flori vor ajunge în Piața Independenței Nord.

Mai multe despre perioada cât va fi închisă Piața Decebal, dar și lucrările care vor fi efectuate puteți reciti aici:

Se-nchide Piața Decebal! Încep lucrările de modernizare!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.