8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Liniște și pace în piață! În ambele!

Odată cu începerea lucrărilor de modernizare a Pieței Decebal, comercianții au fost mutați în Piața din partea de jos a orașului. Deși unii au crezut că se va crea haos, e pace și liniște. Indiferent de oră, indiferent de piață.

De la 1 iunie, Piața Decebal s-a închis, parțial, pentru lucrări de modernizare și reabilitare. Comercianții din zona legume au fost mutați în Piața „Independenței Nord”, din partea de jos a orașului.

Chiar dacă unii credeau că se va crea haos, cu atâția comercianți într-un loc, lucrurile nu stau așa.

Indiferent de ora din zi, la Piața din partea de jos a orașului e liniște și pace.

La fel de liniște și pace e și în Piața din Decebal. Atât la sectorul fructe/ flori, cât și unde ar trebui să se desfășoare lucrările. Atât reporterii Bistrițeanul.ro cât și cititorii au surprins zona „de lucru”… fără muncitori, la diferite ore, în diferite zile.

După finalizarea lucrărilor din zona legume, comercianții vor fi mutați la „locul lor”, iar cei de la sectorul fructe/flori vor ajunge în Piața Independenței Nord.

Mai multe despre perioada cât va fi închisă Piața Decebal, dar și lucrările care vor fi efectuate puteți reciti aici:

Se-nchide Piața Decebal! Încep lucrările de modernizare!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.