21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIOLENȚA în FAMILIE: Doi agresori, trei victime: soră, mamă și soție

Trei femei au fost agresate în acest weekend. Polițiștii care au intervenit au emis ordine de protecție. Victimele sunt în relație de soră, mamă și soție cu cei doi agresori.

Două intervenții ale poliției s-au lăsat cu dosare penale și ordine de protecție provizorii.

„La data de 3 august a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 20 de ani, din Bistrița Bârgăului, și-a lovit mama, o femeie de 44 de ani și ar fi bruscat-o pe sora lui, o tânără de 19 ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, se arată în raportul IPJ BN.

Al doilea ordin de protecție a fost emis ieri, în Bistrița.

O femeie de 38 de ani a anunțat poliția că a fost agresată de soțul ei, un bistrițean de 41 de ani.

Polițiștii au întocmit și dosar penal.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: