4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIOLENȚA în FAMILIE: Doi agresori, trei victime: soră, mamă și soție

Trei femei au fost agresate în acest weekend. Polițiștii care au intervenit au emis ordine de protecție. Victimele sunt în relație de soră, mamă și soție cu cei doi agresori.

Două intervenții ale poliției s-au lăsat cu dosare penale și ordine de protecție provizorii.

„La data de 3 august a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 20 de ani, din Bistrița Bârgăului, și-a lovit mama, o femeie de 44 de ani și ar fi bruscat-o pe sora lui, o tânără de 19 ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, se arată în raportul IPJ BN.

Al doilea ordin de protecție a fost emis ieri, în Bistrița.

O femeie de 38 de ani a anunțat poliția că a fost agresată de soțul ei, un bistrițean de 41 de ani.

Polițiștii au întocmit și dosar penal.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!