8.6 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

BECLEAN: O ”Seară de chitară”, o seară de neuitat cu multe surprize – mâine!

Mâine să nu vă faceți alt program! Dacă doriți o seară de neuitat, cu surprize și pe acorduri de chitară, atunci mergeți la Beclean! A doua ediție a evenimentului „Seară de chitară” promite momente unice pentru toți participanții.

A fost un succes anul trecut, așa că iubitorii de acorduri de chitară nu au putut fi privați de un astfel de eveniment!

Cei de la Big City invită pe toții iubitorii de muzică Folk și pop-rock să își treacă în agendă ziua de 15 august, ora 18:00, pentru a participa la „Seara de chitară”. Locația e aceeași, ca și anul trecut – Parcul Orașului Beclean.

Evenimentul are ca obiective revigorarea muzicii, atât Folk cât și Pop-Rock, promovarea și susținerea activă a tinerelor talente în domeniu.

Mai mult, mâine seară, trupa Big City va prezenta câteva din piesele următorului album numit „Vara Asta” care urmează să fie lansat anul viitor. Alături de ei, publicul va fi încântat și de cunoscutul Florin Săsărman.

Pe lângă spectacolul muzical, organizatorii  își propun să realizeze o serie de workshopuri și un colț de istorie care descrie proiectele de dezvoltare pe plan local și turistic al orașului Beclean.

Organizatorii, Asociația Big City Beclean în colaborare cu Primăria Orașului Beclean, GAL Ținutul Haiducilor și Parohia Ortodoxă Beclean promit o seară de neuitat, cu multe surprize, pe gustul tuturor cetățenilor.

Așadar, mâine seară, la ora 18:00, întâlnire pe acorduri de chitară, în Parcul din Beclean! E stabilit!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.