13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

EXTRA: Curs de adaptare curiculară, pentru cadrele didactice din Bistriţa-Năsăud!

80 de cadre didactice din Bistriţa-Năsăud au şansa să se bucure de oportunitatea unui curs extraordinar. Termen limită de înscriere – 14 octombrie!

Asociația Autism Europa Bistrița, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Bistrița-Năsăud, organizează în perioada octombrie – noiembrie 2019 un curs de formare continuă de 24 de ore.

Abilitare responsabili de caz pentru copiii/elevii cu CES” se intitulează acest curs disponibil pentru un număr de 80 de cadre didactice care au integrați la grupă/clasă copii/elevi cu tulburări de spectru autist și alte cerințe educative speciale.

Cursul se va livra gratuit în cadrul proiectului „Servicii de consiliere și formare a personalului didactic care lucrează cu copii cu cerințe educative speciale” – beneficiar Asociația Autism Europa.

Este vorba despre un proiect finanțat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Pentru detalii și alegerea grupei, consultați documentul atașat. Înscrierea cursanților se face până la data de 14.10.2019, ora 14.00 prin completarea formularului online – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: