-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

EXTRA: Curs de adaptare curiculară, pentru cadrele didactice din Bistriţa-Năsăud!

80 de cadre didactice din Bistriţa-Năsăud au şansa să se bucure de oportunitatea unui curs extraordinar. Termen limită de înscriere – 14 octombrie!

Asociația Autism Europa Bistrița, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Bistrița-Năsăud, organizează în perioada octombrie – noiembrie 2019 un curs de formare continuă de 24 de ore.

Abilitare responsabili de caz pentru copiii/elevii cu CES” se intitulează acest curs disponibil pentru un număr de 80 de cadre didactice care au integrați la grupă/clasă copii/elevi cu tulburări de spectru autist și alte cerințe educative speciale.

Cursul se va livra gratuit în cadrul proiectului „Servicii de consiliere și formare a personalului didactic care lucrează cu copii cu cerințe educative speciale” – beneficiar Asociația Autism Europa.

Este vorba despre un proiect finanțat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Pentru detalii și alegerea grupei, consultați documentul atașat. Înscrierea cursanților se face până la data de 14.10.2019, ora 14.00 prin completarea formularului online – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: