13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

O provocare, pentru toţi dascălii pasionaţi de istorie din Bistriţa!

Încă o provocare pentru toţi dascălii pasionaţi de istorie din oraş, dar şi pentru cadrele didactice fascinate de trecutul acestor meleaguri. Au la dispoziţie – până la sfârşitul acestui an – o ofertă specială din partea Muzeului Judeţean:

Tocmai pentru a veni în sprijinul cadrelor didactice pasionate de istorie – cei de la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud au reluat un proiect educaţional extraordinar: dacă nu reuşiţi să ajungeţi voi la Muzeu – vine Muzeul la voi în clasă…!

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud anunță reluarea proiectului Muzeul vine la tine până la finele anului 2019. „Continuăm, excelenta colaborare pe care o avem cu diferite școli și cadre didactice de pe cuprinsul județului Bistrița-Năsăud”, au anunţat cei de la Muzeul Judeţean.

Se încearcă, astfel, abordarea cât mai practică a unor activități de pedagogie muzeală: specialiștii muzeului se vor deplasa la unitățile de învățământ ale județului, pentru a susţine câte o altfel de oră de istorie.

Vom răspunde solicitărilor venite din partea reprezentanților instituțiilor de învățământ, abordând o gamă cât mai variată de teme cu conținut istoric și arheologic. Acestea vor fi adaptate diferitelor categorii de vârstă, sub forma unor prezentări sau excursii tematice într-o formulă cât mai atractivă”, au anunţat specialiştii muzeului.

Toate aceste activități sunt GRATUITE, iar acolo unde logistica școlilor nu dispune de aparatura tehnică necesară, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud o va pune la dispoziție.

Profesorii și învățătorii interesați de acest proiect trebuie doar să-şi anunţe intenţia şi să contacteze Muzeul Judeţean – pe adresa de email a instituției: [email protected], pe pagina de Facebook a instituţiei sau telefonic la 0263/211.063 și 0740.018.928 (arheolog Radu Zăgreanu).

Sperăm să atragem şi interesul unităților de învățământ cu care încă nu am stabilit contacte! Împreună putem să descoperim trecutul, să ne cunoaștem mai bine și să legăm prietenii durabile”, subliniază specialiştii Muzeului Judeţean din Bistriţa.

Foto @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: