9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

O provocare, pentru toţi dascălii pasionaţi de istorie din Bistriţa!

Încă o provocare pentru toţi dascălii pasionaţi de istorie din oraş, dar şi pentru cadrele didactice fascinate de trecutul acestor meleaguri. Au la dispoziţie – până la sfârşitul acestui an – o ofertă specială din partea Muzeului Judeţean:

Tocmai pentru a veni în sprijinul cadrelor didactice pasionate de istorie – cei de la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud au reluat un proiect educaţional extraordinar: dacă nu reuşiţi să ajungeţi voi la Muzeu – vine Muzeul la voi în clasă…!

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud anunță reluarea proiectului Muzeul vine la tine până la finele anului 2019. „Continuăm, excelenta colaborare pe care o avem cu diferite școli și cadre didactice de pe cuprinsul județului Bistrița-Năsăud”, au anunţat cei de la Muzeul Judeţean.

Se încearcă, astfel, abordarea cât mai practică a unor activități de pedagogie muzeală: specialiștii muzeului se vor deplasa la unitățile de învățământ ale județului, pentru a susţine câte o altfel de oră de istorie.

Vom răspunde solicitărilor venite din partea reprezentanților instituțiilor de învățământ, abordând o gamă cât mai variată de teme cu conținut istoric și arheologic. Acestea vor fi adaptate diferitelor categorii de vârstă, sub forma unor prezentări sau excursii tematice într-o formulă cât mai atractivă”, au anunţat specialiştii muzeului.

Toate aceste activități sunt GRATUITE, iar acolo unde logistica școlilor nu dispune de aparatura tehnică necesară, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud o va pune la dispoziție.

Profesorii și învățătorii interesați de acest proiect trebuie doar să-şi anunţe intenţia şi să contacteze Muzeul Judeţean – pe adresa de email a instituției: [email protected], pe pagina de Facebook a instituţiei sau telefonic la 0263/211.063 și 0740.018.928 (arheolog Radu Zăgreanu).

Sperăm să atragem şi interesul unităților de învățământ cu care încă nu am stabilit contacte! Împreună putem să descoperim trecutul, să ne cunoaștem mai bine și să legăm prietenii durabile”, subliniază specialiştii Muzeului Judeţean din Bistriţa.

Foto @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.