12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, așteptat de sute de bistrițeni pe Pietonal

Sute de bistrițeni au așteptat întâlnirea de astăzi cu președintele României, Klaus Iohannis. În scurt timp acesta va ajunge în fața Sălii Polivalente de unde le va vorbi bistrițenilor.

Președintele României se află astăzi într-o vizită în Bistrița.

Klaus Iohannis a ajuns în urmă cu puțin timp la sediul PNL BN de pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Sute de bistrițeni l-au așteptat pe președintele României. Unii dintre ei au scandat lozinci anti PSD, în timp ce alții s-au înghesuit să imortalizeze momentul în fotografii.

După discuțiile pe care le va avea cu liberalii bistrițeni la sediul PNL, Klaus Iohannis se va îndrepta spre Sala Polivalentă de unde le va vorbi bistrițenilor.

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2672447272811447/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: