4.4 C
Bistrița
joi, aprilie 18, 2024

VIDEO: Președintele Klaus Iohannis, așteptat de sute de bistrițeni pe Pietonal

Sute de bistrițeni au așteptat întâlnirea de astăzi cu președintele României, Klaus Iohannis. În scurt timp acesta va ajunge în fața Sălii Polivalente de unde le va vorbi bistrițenilor.

Președintele României se află astăzi într-o vizită în Bistrița.

Klaus Iohannis a ajuns în urmă cu puțin timp la sediul PNL BN de pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Sute de bistrițeni l-au așteptat pe președintele României. Unii dintre ei au scandat lozinci anti PSD, în timp ce alții s-au înghesuit să imortalizeze momentul în fotografii.

După discuțiile pe care le va avea cu liberalii bistrițeni la sediul PNL, Klaus Iohannis se va îndrepta spre Sala Polivalentă de unde le va vorbi bistrițenilor.

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2672447272811447/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.