10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Pepiniera de handbaliste junioare a județului se prezintă într-o super-competiție

La finalul acestei luni, bistrițenii vor avea ocazia să le cunoască pe cele aproape 300 de handbaliste care se pregătesc pentru ca peste câțiva ani să li se alăture sportivelor de la CS Bistrița. Totul va lua forma unei super-competiții!

Consiliul Județean a finalizat dotarea tuturor junioarelor din echipele de handbal nou-înființate în mai multe comune din Bistrița-Năsăud. În total, 282 de junioare au primit echipament nou-nouț personalizat.

Bistrițenii vor face cunoștință cu micile sportive în cadrul unei super-competiții care va avea loc în 29 noiembrie. Aceasta poartă numele Cupa Gloria Junior, ediția I.

„Toate cele 282 junioare au primit echipamente, iar pe 29 noiembrie vă invităm la Cupa Gloria Junior Ediția I. Va fi o zi întreagă dedicată handbalului, la Sala Polivalentă, fiind prezente atât junioarele, cât și «echipa mare» CS Gloria Bistrița”, a postat pe pagina sa de Facebook președintele de Consiliu Județean, Radu Moldovan.

Mai puteți citi pe acest subiect:

FOTO „Pepinieră” de handbaliste de performanță. Cum au fost convinse aproape 300 de fete să facă sport

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: