10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Tichete de masă pentru pensionari, dacă deputații spun DA!

Camera Deputaților va dezbate un proiect de lege privind acordarea de tichete de masă pensionarilor. Peste patru milioane și jumătate de români ar beneficia de ele. CARE sunt condițiile:

Senatul a respins în primăvara acestui an propunerea privind oferirea de tichete de masă pensionarilor.

Cu toate acestea, forul decizional este Camera Deputaților, care, dacă votează pentru, legea intră în vigoare.

Astfel, în cazul în care biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului, de către pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii şi asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum şi de către pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale, acestea pot fi compensate în tichete de masă”, se arată în expunerea de motive a iniţiativei legislative.

Bonurile de masă ar urma să ajungă la 4.537.000 de pensionari aflaţi în evidenţele Casei Naţionale de Pensii Publice. Printre beneficiari se vor număra şi cei aflaţi în evidenţele Caselor Sectoriale de Pensii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: