21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO Au donat sânge, iar din banii primiți au făcut cadouri pentru 80 de persoane

80 de persoane din 11 localități au primit cadouri de Crăciun cu ajutorul a 15 polițiști năsăudeni, care au donat sânge, iar bonurile valorice primite le-au folosit pentru a face pachete pentru cei mai puțin norocoși.

În spatele acțiunii se află membrii Asociației Dar din Dar se face Rai, coordonată de Mihaela Săliștean. Aceasta a fost sprijinită de 15 polițiști din cadrul Poliției Orașului Năsăud și Secției 6.

Cei 15 polițiști au donat sânge, iar bonurile primite le-au folosit pentru a face pachete pentru familii modeste, care trăiesc în locuri greu accesibile din 11 localități. Darurile au ajuns la cei mai puțin norocoși sâmbătă 21 decembrie.

„În frunte cu șeful Poliției Năsăud, oamenii de bine au ajuns în prag de sărbători, cu bucurie în suflet și daruri, la 80 de persoane. Au dus celor mici magica cutie de la Moșul, frumos împachetată, plină cu dulciuri, rechizite, hăinuțe și jucării. Celor bătrâni – un cuvânt de mângâiere, produse alimentare și promisiunea că vor reveni și altă dată”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ BN.

O parte din bunuri au fost cumpărate cu bonurile valorice primite de polițiști pentru că au donat sânge. Polițiștii au donat bonuri valorice de peste 1.000 de lei. La această sumă s-au adăugat și alte donații.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: