21.7 C
Bistrița
duminică, august 7, 2022

FOTO Au donat sânge, iar din banii primiți au făcut cadouri pentru 80 de persoane

80 de persoane din 11 localități au primit cadouri de Crăciun cu ajutorul a 15 polițiști năsăudeni, care au donat sânge, iar bonurile valorice primite le-au folosit pentru a face pachete pentru cei mai puțin norocoși.

În spatele acțiunii se află membrii Asociației Dar din Dar se face Rai, coordonată de Mihaela Săliștean. Aceasta a fost sprijinită de 15 polițiști din cadrul Poliției Orașului Năsăud și Secției 6.

Cei 15 polițiști au donat sânge, iar bonurile primite le-au folosit pentru a face pachete pentru familii modeste, care trăiesc în locuri greu accesibile din 11 localități. Darurile au ajuns la cei mai puțin norocoși sâmbătă 21 decembrie.

„În frunte cu șeful Poliției Năsăud, oamenii de bine au ajuns în prag de sărbători, cu bucurie în suflet și daruri, la 80 de persoane. Au dus celor mici magica cutie de la Moșul, frumos împachetată, plină cu dulciuri, rechizite, hăinuțe și jucării. Celor bătrâni – un cuvânt de mângâiere, produse alimentare și promisiunea că vor reveni și altă dată”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ BN.

O parte din bunuri au fost cumpărate cu bonurile valorice primite de polițiști pentru că au donat sânge. Polițiștii au donat bonuri valorice de peste 1.000 de lei. La această sumă s-au adăugat și alte donații.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...