3.8 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

A ajuns în spatele gratiilor, după ce a închis drumul spre casa unei femei. Doar mascații l-au mai putut „potoli” pe bărbat

Un bărbat de 58 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a închis un drum care ducea la casa unei femei din Salva. Acesta ar fi amenințat-o pe femeie și ar fi încercat să o lovească. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru „potolirea” bărbatului.

Doi bărbați, unul de 58 de ani și altul de 27 de ani, din Salva s-au ales cu dosar penal pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești și amenințare. La mijlocul lunii noiembrie, cei doi ar fi închis cu un gard drumul care duce la imobilul unei femei din localitate, deși exista o sentință civilă care îi asigura femeii accesul.

Perseverent, în 7 decembrie, bărbatul de 58 de ani ar fi încercat să mai construiască o poartă pentru închiderea aceluiași drum, iar când femeia a solicitat să nu închidă drumul, bărbatul ar fi amenințat-o și ar fi încercat să o lovească. Pentru calmarea individului a fost nevoie de intervenția mascaților.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus pentru arestare preventivă

„La fața locului, conflictul a fost aplanat de către polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale. Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 58 de ani și continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...