-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Bărbatul care și-a înjunghiat prietenul și l-a lăsat să agonizeze la -10 grade a fost prins

Bărbatul din Feldru care și-a bătut măr prietenul, după care l-a înjunghiat și l-a lăsat să agonizeze la -10 grade a fost prins pe aeroportul din Cluj-Napoca. Acesta încerca să fugă din țară. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

În 2 decembrie, un bărbat de 30 de ani a fost găsit bătut bine și plin de sânge de un localnic din Șieu Sfântu. Tânărul prezenta multiple traumatisme provocate de lovituri, dar și o plagă înjunghiată la nivelul piciorului.

Bărbatul este din Șendroaia și, de Ziua Națională, venise în Șieu Sfântu cu un alt bărbat din Feldru. S-au oprit la o stână, iar acolo, pe fondul unor neînțelegeri, feldrihanul a început să îl lovească pe tânăr și să-l înjunghie în zona piciorului. Ulterior, acesta i-ar fi furat și portofelul și telefonul mobil și l-a lăsat să zacă în ger. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Agresorul a fost căutat, însă polițiștii nu i-au dat de urmă, dispunând căutarea la nivel național. În data de 9 decembrie, acesta a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Cluj-Napoca, în timp ce încerca să fugă din țară.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: