7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Bărbatul care și-a înjunghiat prietenul și l-a lăsat să agonizeze la -10 grade a fost prins

Bărbatul din Feldru care și-a bătut măr prietenul, după care l-a înjunghiat și l-a lăsat să agonizeze la -10 grade a fost prins pe aeroportul din Cluj-Napoca. Acesta încerca să fugă din țară. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

În 2 decembrie, un bărbat de 30 de ani a fost găsit bătut bine și plin de sânge de un localnic din Șieu Sfântu. Tânărul prezenta multiple traumatisme provocate de lovituri, dar și o plagă înjunghiată la nivelul piciorului.

Bărbatul este din Șendroaia și, de Ziua Națională, venise în Șieu Sfântu cu un alt bărbat din Feldru. S-au oprit la o stână, iar acolo, pe fondul unor neînțelegeri, feldrihanul a început să îl lovească pe tânăr și să-l înjunghie în zona piciorului. Ulterior, acesta i-ar fi furat și portofelul și telefonul mobil și l-a lăsat să zacă în ger. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Agresorul a fost căutat, însă polițiștii nu i-au dat de urmă, dispunând căutarea la nivel național. În data de 9 decembrie, acesta a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Cluj-Napoca, în timp ce încerca să fugă din țară.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...