15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Bărbatul care și-a înjunghiat prietenul și l-a lăsat să agonizeze la -10 grade a fost prins

Bărbatul din Feldru care și-a bătut măr prietenul, după care l-a înjunghiat și l-a lăsat să agonizeze la -10 grade a fost prins pe aeroportul din Cluj-Napoca. Acesta încerca să fugă din țară. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

În 2 decembrie, un bărbat de 30 de ani a fost găsit bătut bine și plin de sânge de un localnic din Șieu Sfântu. Tânărul prezenta multiple traumatisme provocate de lovituri, dar și o plagă înjunghiată la nivelul piciorului.

Bărbatul este din Șendroaia și, de Ziua Națională, venise în Șieu Sfântu cu un alt bărbat din Feldru. S-au oprit la o stână, iar acolo, pe fondul unor neînțelegeri, feldrihanul a început să îl lovească pe tânăr și să-l înjunghie în zona piciorului. Ulterior, acesta i-ar fi furat și portofelul și telefonul mobil și l-a lăsat să zacă în ger. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Agresorul a fost căutat, însă polițiștii nu i-au dat de urmă, dispunând căutarea la nivel național. În data de 9 decembrie, acesta a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Cluj-Napoca, în timp ce încerca să fugă din țară.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.