7.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Arși la buzunar pentru că nu au curățat drumul de polei

Drumarii au fost și în acest sezon luați pe nepregătite de polei. O autobasculantă s-a răsturnat vineri în Ciceu Giurgești, din cauza poleiului. Cei care erau responsabili de drumul județean respectiv au fost amendați cu mai bine de 3.000 de lei.

Poleiul și-a făcut de cap în județ la finalul acestei săptămâni. Vineri, o autobasculantă s-a răsturnat și a rămas suspendată pe un pod din Ciceu Giurgești, din cauza poleiului. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

„La data de 7 decembrie, pe DJ170, în localitatea Ciceu Giurgești, un bărbat de 39 de ani, din Dumitra, care conducea o autobasculantă, din cauza poleiului, pe podul de la intrare în localitate, a pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,” a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Acest accident a adus și prima amendă din acest sezon, pentru drumarii care nu și-au făcut treaba și nu au curățat carosabilul. Aceștia au fost amendați cu 3.045 de lei.

Nu doar poleiul, ci și lipsa anvelopelor de iarnă poate duce la accidente. Sâmbătă, un bărbat de 55 de ani din Viișoara, a derapat, din cauza lipsei anvelopelor de iarnă și a accidentat un bărbat de 48 de ani din aceeași localitate. Pietonul circula regulamentar, pe trotuar.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...