21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: A derapat și a sărit de pe pod

Un accident rutier a avut loc în localitatea Ciceu-Giurgești. Din cauza poleiului, o basculantă a derapat și a sărit de pe pod, aterizând în albia râului.

Azi-noapte, la ieșire din localitatea Ciceu-Giurgești, spre Negrilești, a avut loc un accident rutier.

Șoferul unei basculante nu a reușit să redreseze mastodontul, după ce acesta a derapat din cauza poleiului. Astfel, a tot trecut prin barele de la marginea podului și a aterizat în albia râului.

Din fericire, șoferul, care era singur, nu a fost rănit. S-ar părea că acesta este un angajat al firmei Dimex.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...