18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

A alertat poliția că a fost tâlhărit! CE au descoperit oamenii legii:

Un bărbat din Budac a pus oamenii legii pe drumuri. Acesta a anunțat că a fost lovit și i s-au furat și bani. Ceea ce a spus el nu s-a confirmat, dar polițiștii au descoperit altceva:

S-a întâmplat ieri, în Bistrița. Un  bărbat care se afla într-un bar a sunat la 112. Acesta a solicitat intervenția poliției, anunțând că a fost lovit și i s-au furat și bani.

„La data de 02.02.2020, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar din Bistrița, a fost agresat de un bărbat care i-a sustras suma de 200 de euro. La fața locului au ajuns de urgență polițiștii Biroului de Ordine Publică și de la Investigații Criminale care au efectuat verificări, au audiat mai multe persoane și au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate în zonă”, transmit reprezentanții IPJ BN.

În ciuda tuturor verificărilor efectuate, cele spuse de bărbat nu s-au confirmat. Așa că bărbatul a fost sancționat. Și nu doar atât, pentru că oamenii legii au descoperit altceva.

„A fost identificat apelantul în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Budacu de Jos. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1500 de lei, conform OUG 34/2008, pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, cazul fiind preluat de către polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare în vederea luării măsurilor ce se impun”, anunță polițiștii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...