20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

A băut spirtul pentru dezinfectat de la Urgențe…!

Bărbatul de 47 de ani i-a luat complet prin surprindere pe medicii de la Urgențe. Pacientul a băut spirtul cu care se dezinfectau cadrele medicale. După care și-a luat tălpășița…

Bărbatul din Botoșani a adus la spital cu o ambulanţă, conform celor de la StiriBotosani.ro. Acolo, însă, a început să le vorbească tot mai agresiv medicilor de gardă. 

A fost lăsat nesupravegheat pentru câteva minute de cadrele medicale. Acela a fost momentul în care pacientul recalcitrant a profitat de singurătate. A găsit un recipient cu spirt medicinal, pe care l-a golit dintr-o răsuflare.

După aceea, pacientul s-a făcut nevăzut. A și „uitat” să anunțe pe cineva că părăsește Urgențele.

Foto @ Stiri Botosani.ro

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: