12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

FOTO: GATA cu fericirea-n Sigmir! Ploaia a stricat din nou drumul, curțile inundate

Bucuria localnicilor din Sigmir NU a ținut mult. Ploile din ultimele zile au stricat drumul ”proaspăt pietruit”. Iar curțile au fost din nou inundate.

În luna aprilie, administratorul Bistriței, Ioan Peteleu, a fost invitat în Sigmir. Localnicii i-au explicat că noua conducere i-a uitat cu totul.

Una dintre cele mai spinoase probleme pe care i-au adus-o la cunoștință: starea drumului.  Nu doar că nu mai fusese pietruit de luni de zile, dar, cu fiecare strat de piatră pus înainte, drumul a fost înălțat. Astfel, gurile de canal au fost astupate, iar fiecare ploaie, spuneau ei, ducea la inundarea trotuarelor și a curților.

Oamenii din Sigmir către Peteleu: Ce-a fost rău înainte, acum e mai rau!

Ioan Peteleu le-a promis că se va ocupa de problemă. A promis că va schimba chiar și piatra folosită, și că lucrărilor vor fi făcute ALTFEL. Asta ca să nu se și facă gropi în carosabil.

Zis și făcut! În 24 aprilie, mașinile Primăriei Bistrița au ras puțin din nivelul carosabilului, au pus piatră și apoi au tasat-o.

Se poate! Bistrițenii din Sigmir și-au văzut visul cu ochii: Primăria le-a amenajat strada!

Nu a trecut nici măcar o lună de zile de atunci, și drumul e din nou plin de gropi. Ploile din ultimele zile au stricat munca Primăriei Bistrița.

Iar pentru că nivelul carosabilului e ÎNCĂ peste cel al trotuarelor, respectiv gospodăriilor, și gurile de canal sunt tot acoperite, oamenii și-au văzut din nou proprietățile inundate.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Petelau ar trebuiu sa il iei pe Turc de mână și să imigranți într-o țara africană și acolo să vă apucați de drumuri că este mai simplu fiind de pământ toate ,incompetentilor a….si pe Crețu alt incompetent care a dus Bistrita în evul mediu.

  2. Peteleu ar trebui sa il iei pe Turc de mână și să imigranți într-o țara africană și acolo să vă apucați de drumuri că este mai simplu fiind de pământ toate ,incompetentilor a….si pe Crețu alt incompetent care a dus Bistrita în evul mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....