16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Se poate! Bistrițenii din Sigmir și-au văzut visul cu ochii: Primăria le-a amenajat strada!

Bistrițenii din Sigmir s-au plâns administratorului municipiului că au fost uitați de noua conducere. Au cerut să li se ofere măcar niște piatră pentru gropile de pe străzi. Ieri, mașinile primăriei au ras „surplusul”, au pus piatră și au cilindrat. Se poate!

După ce administratorul orașului a fost apostrofat că străduța care duce spre  casa lui este atent îngrijită de cei de la primărie, Ioan Peteleu s-a lăsat condus de reporteri în zone cu probleme din municipiu.

Cei mai dornici să-l întâlnească au fost localnicii din Sigmir, care locuiesc pe strada Valea Măgherușului. E vorba de o stradă care trebuia reabilitată acum 14 ani, dar a fost lăsată de izbeliște.

Oamenii s-au plâns lui Peteleu că noua administrație a orașului i-a uitat DE TOT. Din toamnă, nici măcar mașina cu piatră care trecea periodic prin zonă, NU a mai ajuns.

Canalizarea le este afectată din cauza astupării celor 47 de guri de canal cu piatra de balast pusă periodic pe stradă, ca să mai „închidă” gura nemulțumiților.

Întâlnirea cu sigmirenii a avut loc joi. Ioan Peteleu le-a promis că de vineri, mașinile primăriei își vor face apariția în zonă și vor rezolva problema.

Ieri, mai multe mașini cu piatră și utilajul pentru cilindrat, au fost văzute în Sigmir.

Deoarece carosabilul era deja înălțat peste nivelul trotuarelor, din cauza pietrei puse anterior, prima dată a fost „ras surplusul”.

Apoi s-a adăugat piatră pe porțiunile unde a fost nevoie, și s-a cilindrat astfel încât drumul să fie practicabil și mai rezistent.

Deci… se poate!

Despre întâlnirea lui Ioan Peteleu cu cei din Sigmir puteți reciti aici:

Oamenii din Sigmir către Peteleu: Ce-a fost rău înainte, acum e mai rau!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...