-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Se poate! Bistrițenii din Sigmir și-au văzut visul cu ochii: Primăria le-a amenajat strada!

Bistrițenii din Sigmir s-au plâns administratorului municipiului că au fost uitați de noua conducere. Au cerut să li se ofere măcar niște piatră pentru gropile de pe străzi. Ieri, mașinile primăriei au ras „surplusul”, au pus piatră și au cilindrat. Se poate!

După ce administratorul orașului a fost apostrofat că străduța care duce spre  casa lui este atent îngrijită de cei de la primărie, Ioan Peteleu s-a lăsat condus de reporteri în zone cu probleme din municipiu.

Cei mai dornici să-l întâlnească au fost localnicii din Sigmir, care locuiesc pe strada Valea Măgherușului. E vorba de o stradă care trebuia reabilitată acum 14 ani, dar a fost lăsată de izbeliște.

Oamenii s-au plâns lui Peteleu că noua administrație a orașului i-a uitat DE TOT. Din toamnă, nici măcar mașina cu piatră care trecea periodic prin zonă, NU a mai ajuns.

Canalizarea le este afectată din cauza astupării celor 47 de guri de canal cu piatra de balast pusă periodic pe stradă, ca să mai „închidă” gura nemulțumiților.

Întâlnirea cu sigmirenii a avut loc joi. Ioan Peteleu le-a promis că de vineri, mașinile primăriei își vor face apariția în zonă și vor rezolva problema.

Ieri, mai multe mașini cu piatră și utilajul pentru cilindrat, au fost văzute în Sigmir.

Deoarece carosabilul era deja înălțat peste nivelul trotuarelor, din cauza pietrei puse anterior, prima dată a fost „ras surplusul”.

Apoi s-a adăugat piatră pe porțiunile unde a fost nevoie, și s-a cilindrat astfel încât drumul să fie practicabil și mai rezistent.

Deci… se poate!

Despre întâlnirea lui Ioan Peteleu cu cei din Sigmir puteți reciti aici:

Oamenii din Sigmir către Peteleu: Ce-a fost rău înainte, acum e mai rau!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.