3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

FOTO/VIDEO – Sorin Pop în șa, pe noul motor, la MOTO RC: Concurența e mare! Voi da tot ce pot!

Prima competiție de acest gen din 2021 are și un participant bistrițean. Sorin Pop și-a luat noul motor și promite să dea tot ce poate în această competiție. „Concurența e mare, motoarele sunt foarte bune, vremea nu a ținut cu noi pentru antrenamente. Sper să reușesc!”, a transmis motociclistul de pe circuitul de la Adâncata.

Adrenalină, motoare turate, muzică, etalare de motociclete și echipamente de ultimă generație, dar și dorința de a ajunge pe podium. Toate acestea se „simt” în acest weekend la Adâncata, la MOTO RC.

Primul Campionat MotoRC Motorcycles Racing Championship din 2021, de la Motorpark Romania, a adunat peste 120 de pasionați de motoare din țară și străinătate.

Județul nostru are un reprezentant: pe motociclistul Sorin Pop.

Sunt multi piloți la circuit. Sunt peste 120 din țară și străinătate, toți cu echipe. Problema e că NU mai poți să te înscrii în campionat decât printr-o echipă. Așa că eu, neavând o echipă, m-am înscris prin cei de la SBK Sibiu. Am adus cu mine la circuit Poarta Transilvaniei, cu un banner primit de la Consiliul Județean”, a transmis bistrițeanul de pe circuitul de la Adâncata.

Anul acesta, Sorin Pop va încerca să cucerească podiumul cu o nouă motocicletă pe care a reușit să și-o achiziționeze.

Provocările sunt multe:

  • motoarele competiției sunt mult deasupra motorului său
  • încă nu s-a obișnuit îndeajuns cu noul motor pe circuit
  • vremea de ieri NU a fost favorabilă pentru antrenamente, fiind foarte multă ploaie, așa că mai e nevoie de timp să se formeze acea conexiune „motor- motociclist”

Totuși, pe Sorin Pop NU l-a oprit nici înainte ABSOLUT nimic din a lupta plin de pasiune pentru a ajunge cât mai sus în clasament. Și acum e la fel de determinat să dea TOT ce are mai bun și să facă județul mândru.

Am o altă motocicletă la care am câteva dotări racing. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ea. Acum am mers pentru prima dată cu ea pe circuit și sper să ne împrietenim repede. Ieri a fost timp urât și am reușit doar o ieșire pe circuit. S-a pornit furtuna și au fost sistate antrenamentele. Azi sunt calificările și sper să mă apropiu de ritmul meu. Și sper să mai am ceva cauciucuri mai puțin uzate pentru cursa de duminică! Important e că fac ceva ce-mi place, și voi da tot ce am mai bun!”, a explicat Sorin Pop.

Redacția Bistrițeanul.ro îți ureză SUCCES!

O mică parte din concurență… ca să vedeți cu cine „se luptă”:

Programul competiției:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: