0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

A fost identificat autorul furtului din locuința de serviciu a Parohiei Evanghelice. Cine este:

Polițiștii au reținut ieri, pentru 24 de ore, un  bărbat de 34 de ani, bănuit că ar fi autorul furtului de săptămâna trecută dintr-o locuință de serviciu a Parohiei Evanghelice. Oamenii legii încearcă și recuperarea prejudiciului, economiile de-o viață ale unei angajate a lăcașului de cult.

Săptămâna trecută, o angajată a Parohiei Evanghelice a rămas fără 20.000 de euro, suma fiindu-i furată chiar din locuința de serviciu, situată în aceeași clădire în care se află și casa parohială. Se pare că femeia își ținea economiile de-o viață, adunate împreună cu soțul său în locuința de serviciu. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Polițiștii au intrat pe fir la scurt timp după ce femeia a sesizat furtul, suspectul fiind identificat câteva zile mai târziu. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din județul Mureș. Acesta este recidivist.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, bărbatul a fost reținut în cursul zilei de ieri, iar astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Totodată, oamenii legii încearcă și recuperarea prejudiciului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...