11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

A mușcat de deget un polițist de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale! Acum riscă închisoarea

Un clujean de 26 de ani riscă să ajungă la închisoare, după ce a mușcat de deget un polițist de la Serviciul pentru acțiuni speciale, în timpul unei intervenții. Tânărul a fost arestat pentru 15 zile.

Neobișnuitul incident s-a petrecut în urmă cu două zile și l-a avut drept protagonist pe un tânăr de 26 de ani din Cluj, care acum este cercetat pentru ultraj.

„În fapt, la data de 14.03.2021, în jurul orei 00:30, inculpatul a agresat fizic pe persoana vătămată, agent de poliție în cadrul IPJ Bistrița-Năsăud – Serviciul pentru acțiuni speciale, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, prin aplicarea unei mușcături la nivelul degetului arătător al mâinii stângi, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 2-3 zile de îngrijire medicală pentru vindecare”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind ulterior arestat pentru 15 zile.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?