20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Bistrițeanul ce a amenințat că aruncă BCR-ul în aer, arestat!

Un bistrițean a sunat la 112, anunțând că a pus o bombă în sediul BCR din inima Bistriței. Alarma s-a dovedit a fi falsă, iar apelantul a fost găsit drogat, fiind internat în spital. Acesta și-a revenit, iar polițiștii l-au reținut. Ieri au decis să-l trimită o lună de zile după gratii.

În 10 februarie, un apel la 112 punea pe jar autoritățile și echipajele de intervenție.

Polițiștii de la diferite departamente și pompierii au împânzit centrul Bistriței.

Un bistrițean a anunțat că a plasat o bombă în sediul BCR, iar aceasta se va declanșa la ora 14.30.

Sediul băncii, instituțiile din zonă și localurile au fost rapid evacuate, iar clădirea a fost luată „la puricat”.

În cele din urmă, s-a constatat că alarma a fost una falsă, iar polițiștii au început căutarea apelantului. L-au identificat încă din timpul căutării bombei în bancă, dar l-au găsit spre seară, acasă, drogat.

Din cauza stării sale a fost dus la spital, în stare gravă.

Din fericire, acesta și-a revenit, astfel că polițiștii au putut face demersurile necesare. Bărbatul, care nu a fost la primul apel de acest gen, a fost reținut, și apoi prezentat judecătorilor, care au decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei de la Acțiuni Speciale și Investigații Criminale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ieri, 15 martie, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

Mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în Bistrița, în prima parte a lunii februarie, puteți reciti mai jos:

FOTO/VIDEO: ALERTĂ în centrul Bistriței! Amenințare cu BOMBA la sediul BCR!

SURSE: Bărbatul ce a amenințat că aruncă-n aer BCR-ul, prins! Acesta ar mai fi pus autoritățile în alertă și anul trecut

Bărbatul care a amenințat că aruncă BCR-ul în aer, în stare gravă, la spital

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!