2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

A plecat de acasă și nu s-a mai întors! Polițiștii vă cer ajutorul!

O copilă de 12 ani a plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors. Părinții au cerut ajutorul polițiștilor, care la rândul lor vă cer ajutorul vouă, cetățenilor. Dacă ați văzut-o, sunați la 112!

Părinții unei fete din Bistrița au anunțat polițiștii că minora a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Oamenii legii cer ajutor tuturor celor care dețin vreo informație, să contribuie la găsirea ei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că ieri, 24 august, Varga Augustina Paula, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei:

  • înălţime 1,40-1,50 m
  • aproximativ 45 de kg
  • față ovală
  • ochi căprui
  • păr negru, lung.
  • La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o bluză cu glugă de culoare roșie, pantaloni de culoare roz și adidași de culoare roșie.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...