5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

A plecat la cules de mure și nu s-a mai întors! Căutări intense

Polițiști și voluntari au căutat ore întregi  o femeie din Blăjeni. Aceasta a plecat la cules de mure și nu s-a mai întors.

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 57 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din Blăjenii de Jos și nu s-a mai întors.

Aseară, în jurul orei 21.20, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că Măgherușan Elisabeta a plecat să culeagă mure, în locul numit „Poieniță”, situat între localitățile Blajenii de Jos și Caila și nu a mai revenit acasă.

Femeia are aproximativ 1,60 m înălțime, greutate de 80-90 kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o rochie lungă de culoare albastră și cizme din cauciuc de culoare neagră. Pe cap purta un batic negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Azi-noapte, în intervalul 22.00-01.30, 10 polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Beclean, dar și membri ai familiei și voluntari au desfășurat căutări în zona indicată, însă nu a fost găsită. Căutările vor fi reluate și continuate astăzi. Totodată, a fost dispusă căutarea la nivel național a femeii.

UPDATE

Femeia a fost găsită de Polițiștii Serviciului Investigații Criminale, pe raza unei păduri.

Femeia era teafără, dar se rătăcise și nu a mai știut să ajungă acasă. Așa că a rămas peste noapte în pădure.

Cum nu avea asupra ei nici telefonul, nu a reușit să ia legătura cu nimeni.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...