1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

A pus toporul la gâtul unui bărbat, a lovit o fată în cap și a amenințat un jandarm!

Un dosar penal pentru ultraj a fost deschis zilele trecute, pe numele unui tânăr bistrițean. Acesta a mers la băute, la un prieten acasă. Spiritele s-au încins, așa că tânărul i-a pus toporul la gât bărbatului, rănindu-l. A lovit și o minoră în cap. Mai mult, când au intervenit oameni legii, a amenințat un jandarm.

Miercuri, Alexandru M. B., a mers la casa unui prieten, și au băut împreună.

După ce au consumat mai multe pahare de alcool, spiritele s-au încins. Au început să se certe, și apoi s-au luat la bătaie. Tânărul de 23 de ani i-a pus toporul la gât bărbatului de 41 de ani, rănindu-l. Mai mult, i-a lovit și fata, minoră, cu piciorul în cap.

În urma apelului la 112, a intervenit un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm. Tânărul, băut bine, l-a amenințat cu acte de violență pe jandarm.

În urma acestui lucru, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Pe lângă cercetarea sa în cadrul unui dosar de lovire și alte violențe, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița s-a deschis și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Tânărul Alexandru M.B. a fost dus în fața judecătorului, care a decis să-l aresteze la domiciliu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...