14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

A pus toporul la gâtul unui bărbat, a lovit o fată în cap și a amenințat un jandarm!

Un dosar penal pentru ultraj a fost deschis zilele trecute, pe numele unui tânăr bistrițean. Acesta a mers la băute, la un prieten acasă. Spiritele s-au încins, așa că tânărul i-a pus toporul la gât bărbatului, rănindu-l. A lovit și o minoră în cap. Mai mult, când au intervenit oameni legii, a amenințat un jandarm.

Miercuri, Alexandru M. B., a mers la casa unui prieten, și au băut împreună.

După ce au consumat mai multe pahare de alcool, spiritele s-au încins. Au început să se certe, și apoi s-au luat la bătaie. Tânărul de 23 de ani i-a pus toporul la gât bărbatului de 41 de ani, rănindu-l. Mai mult, i-a lovit și fata, minoră, cu piciorul în cap.

În urma apelului la 112, a intervenit un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm. Tânărul, băut bine, l-a amenințat cu acte de violență pe jandarm.

În urma acestui lucru, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Pe lângă cercetarea sa în cadrul unui dosar de lovire și alte violențe, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița s-a deschis și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Tânărul Alexandru M.B. a fost dus în fața judecătorului, care a decis să-l aresteze la domiciliu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!