15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

A revenit iarna în Pasul Tihuța! În „tărâmul lui Dracula” ninge viscolit

În prima lună de primăvară, iarna s-a întors în Pasul Tihuța. „Tărâmul lui Dracula” este acoperit cu zăpadă și ninge viscolit. Meteorologii au anunțat o răcire a vremii pentru această perioadă.

La orele prânzului, în Pasul Tihuța ningea viscolit. Mai mult, trecătoarea care leagă Transilvania de Moldova este acoperită cu un strat generos de zăpadă. Deocamdată, în Bistrița-Năsăud zăpada și-a făcut apariția doar în zonele de munte.

Meteorologii avertizează însă că zilele acestea vremea se va răci accentuat în întreaga țară. Potrivit acestora, astăzi, minimele termice vor ajunge și la -5 grade, în majoritatea regiunilor țării.

Bistrițenii însă nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Vremea va începe să se încălzească din nou începând de vineri, astfel că sunt șanse să avem parte de un weekend călduros.

Puteți vedea imagini în timp real din Pasul Tihuța AICI.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații.