13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

A venit Crăciunul, la Euforia Floral Boutique!

Mirosul frumos de brad, luminițele pâlpâind, multitudinea de aranjamente, culorile roșu și auriu, toate transmit același mesaj: A venit Crăciunul, la Euforia Floral Boutique! Aici găsești cele mai inventive ornamente, aranjamentul perfect pentru masa de Crăciun sau buchetul de flori ideal. Doar aici poți chiar să-ți realizezi brăduțul viselor tale.

Îndrăznește să ieși din tipare, iar decorațiunile din casa ta, de aceste sărbători, să fie inedite!

Cei de la Euforia Floral Boutique au idei superbe de ornamente și aranjamente pentru Crăciun.

Una dintre provocări e ca în bradul tău să ai agățate globuri… naturale. Un glob din sticlă în care se află o floare.

Dacă nu poți renunța la brad, dar nu ai vrea să iei unul artificial, însă nici unul maaaare, natural nu te încântă, cei de la Euforia au o nouă variantă. Un brad mai aparte care îl poți „agăța” oriunde.

Și chiar miroase a brad. Nu doar el, ci orice aranjament de flori pe care îl cumperi de la Euforia Floral Boutique, în această perioadă.

Mai mult, aici poți da comandă de bradul visurilor tale! Natural sau artificial, mai mic sau mai mare, gata împodobit și aranjat. Dacă ai ceva clar în minte, spui și cei de la Euforia Boutique transpun în realitate. Dacă nu ai idee, le spui suma în care să se încadreze și ei realizează cel mai frumos brad împodobit pe care l-ai văzut.

Iar dacă nu-ți dorești miros de brad, ci romantism, găsești ceva inedit și la acest capitol. Nu poți da greș cu trandafirii criogenați, înconjurați de luminițe. Sau cu peisaje de iarnă.

Mai mult, la Euforia, găsești o poveste în fiecare aranjament. O poveste de iarnă, cu ulița copilăriei și oamenii de zăpadă, cu ieslea sau colindătorii….

Casa ta va arăta special de sărbătorile acestea, dacă accepți provocarea celor de la Euforia Floral Boutique. Iar dacă ai de mers în vizită, tot pe cei de la Euforia trebuie să te bazezi. Buchetele de flori, în ambalaj simplu sau cutie de cadou, vor impresiona pe oricine.

Alege să fii diferit! Alege să fii inspirat! Alege Euforia Floral Boutique! La ei, a venit Crăciunul! Du-l și-n casa ta!

IMPORTANT! Comenzile se plasează până în data de 20 decembrie, în special cele pentru brazi.

Euforia Floral Boutique e deschis zilnic, între orele 08:00 – 21:00, în incinta Kaufland de Jos.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...