-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

A vrut să aprindă focul și a provocat un incendiu

Un tânăr a vrut să aprindă focul cu benzină și a „reușit” să provoace un incendiu. Mai mult, flăcările i-au sărit pe un picior. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit din Șieu Măgheruș.

Ajunși acolo, pompierii au început „lupta cu focul”, dar și îngrijirea celui responsabil de izbucnirea incendiului.

S-ar părea că un tânăr a vrut să aprindă focul în sobă, folosind benzină. Flăcările au devenit de necontrolat, au aprins o porțiune din pantalonii băiatului și au cuprins materialele aflate în jurul sobei.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, au ars materialele combustibile în jurul unei sobe. Un tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani a încercat să aprindă focul cu benzină și a generat incendiul, inclusiv aprinderea pantalonilor (pe o suprafață mică). Acesta prezintă arsura de gradul II pe o porțiune mică din corp (aproximativ 1 %). Echipajul de terapie intensivă mobilă îi acordă primul ajutor, și cel mai probabil va fi transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: