20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

A vrut să aprindă focul și a provocat un incendiu

Un tânăr a vrut să aprindă focul cu benzină și a „reușit” să provoace un incendiu. Mai mult, flăcările i-au sărit pe un picior. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit din Șieu Măgheruș.

Ajunși acolo, pompierii au început „lupta cu focul”, dar și îngrijirea celui responsabil de izbucnirea incendiului.

S-ar părea că un tânăr a vrut să aprindă focul în sobă, folosind benzină. Flăcările au devenit de necontrolat, au aprins o porțiune din pantalonii băiatului și au cuprins materialele aflate în jurul sobei.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, au ars materialele combustibile în jurul unei sobe. Un tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani a încercat să aprindă focul cu benzină și a generat incendiul, inclusiv aprinderea pantalonilor (pe o suprafață mică). Acesta prezintă arsura de gradul II pe o porțiune mică din corp (aproximativ 1 %). Echipajul de terapie intensivă mobilă îi acordă primul ajutor, și cel mai probabil va fi transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!