19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

A vrut să aprindă focul și a provocat un incendiu

Un tânăr a vrut să aprindă focul cu benzină și a „reușit” să provoace un incendiu. Mai mult, flăcările i-au sărit pe un picior. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit din Șieu Măgheruș.

Ajunși acolo, pompierii au început „lupta cu focul”, dar și îngrijirea celui responsabil de izbucnirea incendiului.

S-ar părea că un tânăr a vrut să aprindă focul în sobă, folosind benzină. Flăcările au devenit de necontrolat, au aprins o porțiune din pantalonii băiatului și au cuprins materialele aflate în jurul sobei.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, au ars materialele combustibile în jurul unei sobe. Un tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani a încercat să aprindă focul cu benzină și a generat incendiul, inclusiv aprinderea pantalonilor (pe o suprafață mică). Acesta prezintă arsura de gradul II pe o porțiune mică din corp (aproximativ 1 %). Echipajul de terapie intensivă mobilă îi acordă primul ajutor, și cel mai probabil va fi transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...