15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Accidentele se țin lanț! Un bebeluș și un copil de doi anișori au ajuns la spital

Duminica aceasta nu pare a fi una liniștită. De dimineața au început accidentele. Primul a fost în Tureac. În jurul amiezii, în Beclean. Ca acum nu mult timp, un altul să se întâmple în Feldru. Dintre toate persoanele implicate în cele trei accidente, trei au ajuns la spital, printre care un bebeluș și un copilaș.

Ziua de azi pare să fie cu „ghinion” pentru mai multe persoane. Trei accidente au avut loc în această zi. În total au fost implicate opt mașini. Trei victime au ajuns la spital, printre care un bebeluș și un copilaș de doi anișori.

Tureac  – Trei mașini

Primul accident din această zi a avut loc în Tureac. Evenimentul s-a întâmplat puțin după ora 08:00 și au fost implicate trei mașini.

Un bărbat de 34 de ani din Buhuși în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers spre Vatra Dornei, din cauza neatenției, a intrat în coliziune cu un autoturism care era oprit pe marginea drumului. Acesta din urmă a fost proiectat în alt autoturism, de asemenea oprit”, explică reprezentanții IPJ BN.

În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit. Rezultatul testării alcoolscopice a fost negativ.

Beclean- pieton accidentat

Al doilea accident a avut loc în jurul amiezii, în Beclean. Un bărbat din Bistrița a traversat neregulamentar, moment în care a fost accidentat de o mașină.

„Un conducător auto de 68 de ani din localitate a surprins și accidentat un pieton de 33 de ani din Bistrița angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis”, anunță polițiștii.

Șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Pietonul a ajuns la spital, cu traumatism cranio-cerebral.

Feldru- un bebeluș și un copilaș de doi ani au ajuns la spital

În urmă cu puțin timp, un al treilea accident rutier a avut loc. De această dată, în Feldru. Două mașini au colizionat. În acestea se aflau patru adulți și doi copilași.

„Niciuna din persoanele implicate în accident nu prezentau leziuni sau traumatisme vizibile. Totuși, s-a luat măsura transportului la spital, pentru investigații suplimentare, a unui bebeluș de 6 luni și a unui copil de doi ani”, au explicat reprezentanții ISU BN.

„Un bărbat de 57 de ani din Feldru în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea de pe un drum secundar pe un drum cu prioritate, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar și care era condus de un bărbat de 33 de ani din Ilva Mică. După impact, primul autoturism a fost proiectat în alte două autoturisme care erau parcate regulamentar”, au anunțat reprezentanții IPJ BN.

Șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

FOTO Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.