16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO/VIDEO: Motoarele, turate la maximum! Un VIP printre concurenții concursului offroad la Festivalul Usturoiului

Și-au turat motoarele la maximum, și-au acoperit mașinile de noroi, dar și distracția a fost pe măsură! A fost o nebunie totală la concursul offroad organizat astăzi de clubul Rain 4X4 Bistrița, la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula! Un VIP la linia de start:

Organizat de clubul Rain 4X4 Bistrița, duminică, la Festivalul Usturoiului în Pasul Tihuța a adunat sute de pasionați și spectatori care au urmărit cu sufletul la gură cursele nebunești ale mașinilor.

Sponsorul principal este Iron Man, alături de Suzuki Bistrița și Polaris care vor pune la bătaie premii de 5.000 de euro pentru cei care reușesc să parcurgă în cel mai scurt timp traseele de poveste propuse și marcate de organizatori pe dealurile de pe Pășunea Rusu.

A fost vorba de multă adrenalină, spectaculoase trasee care au pus probleme unor concurenți, dar și mașini acoperite cu totul de „urme” ale drumului parcurs.

Avem 11 concurenți înscriși la clasa Standard A, cu motoare până în 2000 cmᶾ, 27 de concurenți înscriși la clasa Standard B, cu motoare peste 2000 cmᶾ, 9 mașini înscrise la clasa Open, care presupune mașini dotate cu roll cage și modificate, o categorie un pic mai riscantă…”, au explicat organizatorii pentru Bistrițeanul.ro, precizând că vor fi declarați câștigători șoferii care parcurg cât mai repede traseul propus, fără să fie penalizați din cauza unor încălcări ale jaloanelor sau bandei.

Concursul a început în jurul orei 11:00 și se va încheia spre seară, în jurul orei 20:00, la start înscriindu-se inclusiv Cheloo, de la Paraziții – în ciuda oboselii resimțite după concertul susținut ieri seară, la Festivalul Usturoiului. După doar câteva minute de la start, însă, din cauza unor probleme tehnice, mașina condusă de Cheloo a derapat și s-a oprit într-un pârâu, rapperul fiind nevoit să abandoneze.

[arve url=”https://youtu.be/HGOh9RMDHmo” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!