15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Cozi uriașe la colaci și la tarabele cu mâncare. Muzica populară, vedeta zilei

Târgul de produse meșteșugărești și tradiționale, organizat de Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud” în parteneriat cu Asociația „Produs de Cluj” a fost și astăzi în centrul atenției la Festivalul Usturoiului.

Au fost cozi lungi astăzi la tarabele de kurtos kalacs, dar și grătarele și cuptoarele celor de la Masters of Flames sau Bistrițan. În paralel, pe scena festivalului, a fost rândul muzicii populare să fie ascultate și apreciate de cei prezenți pe Pășunea Rusu. Pe scenă au urcat Ansamblul Folcloric „Tihuța” din Tiha Bârgăului, Ansamblul Folcloric ,,Colibița” din Bistrița Bârgăului și dansatorii ansamblului Urmașii Grănicerilor, din Budacu de Sus.

Actorii amatori de la Trupa de teatru nescris „Constantin Iugan” din Șanț au făcut senzație cu o scenetă în care o țărancă de pe Valea Someșului vrea să divorțeze, motivând că „…de faină-i faină, de lungă-i lungă, groasă-i cât trebe, dar îi mort nervu’!” – dar și cu o scenetă pregătită special pentru festival, în care au prezentat, cu umorul caracteristic trupei, o istorie în versuri a usturoiului.

Pe scenă au urcat și îndrăgiții artiști de muzică folclorică Marius Ciprian Pop, Suzana și Daciana Vlad, Virginia Linul și Marinela Clapău.

[arve url=”https://youtu.be/r0JSkrDrAfk” /]

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula se încheie în această seară cu un concurs muzical dedicat tinerelor talente și, de la ora 20:30, cu un concert extraordinar susținut de cea mai bună trupă tribut Bon Jovi – New Yersey – Bon Jovi Tribute Band.

[arve url=”https://youtu.be/vlCjv3uy9EM” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.