5.4 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Acneea sau oboseala lăsată pe chip de nopțile nedormite te supără? La Carolyne Beauty Center, Andreea are terapii care le face să dispară, ca prin minune

Acneea din adolescență, oboseala, precum și trecerea anilor își pun inevitabil amprenta pe chipul nostru. Noroc că procesul este reversibil, fără operații estetice și dureroase, datorită tehnologiilor de ultimă generație, pe care Andreea Domide de la Carolyne Beauty Center le folosește cu îndemânare și succes. Iar luna asta are oferte promoționale, în care terapiile combinate dau rezultate uimitoare și de durată! 

Te uiți în oglindă și nu îți place ce vezi? Aspectul fresh al tenului s-a dus odată cu trecerea anilor? Din fericire și tenul matur poate să își recapete prospețimea și fără operații estetice și dureroase, ce necesită recuperări de durată. 

Putem obține rezultate uimitoare cu ajutorul oxigenului hiperbaric, care permite combinarea oxigenului pur cu produse cosmetice cu ingrediente active, reușind astfel să redea densitatea rețelei de colagen, să accelereze regenerarea celulară și să refacă elasticitatea tenului. 

Oxygen Mask acoperă întregul chip cu o mască de oxigen pur, care este inhalat prin fiecare por al pielii, protejând colagenul de degradare și ajută la netezirea vizibilă a pielii. 

Microdermoabraziunea cu particule de diamant poate să fie cel mai bun prieten al celor cărora acneea adolescenței le-a lăsat semne inestetice pe chip. Aceasta ajută la eliminarea ridurilor și cicatricilor fine de la suprafața tenului, dar curăță și pielea și oferă un aspect curat, luminos și sănătos.

Radiofrecvența facială cu efect de lifting în schimb poate deveni secretul doamnelor care încă vor un look tânăr, proaspăt,  chiar și când își însoțesc nepoțeii în parc. Pioniera terapiilor non-invazive pentru elasticitatea și fermitatea pielii ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar ajută și la producerea de noi fibre. Rezultatele sunt pe termen lung.

Pentru a avea parte de aceste tratamente trebuie neapărat să o căutați pe Andreea Domide de la Carolyne Beauty Center. La ea veți găsi terapiile inovatoare în estetica profesională Bruno Vassari. 

Hidratare de până la 50 de ori mai puternică decât tratamentele clasice

Bruno Vassari HA50X este o terapie cosmetico-medicală bazată pe acid hialuronic, care asigură o hidratare intensă, de până la 50 de ori mai puternică decât tratamentele clasice. 

Andreea Domide vă poate ajuta să eliminați ridurile fine, să obțineți fermitatea dorită a tenului și să preveniți îmbătrânirea prematură a celulelor cu un tratament 2 în 1: microdermoabraziune + oxigen hiperbaric.

Să nu mai punem la socoteală faptul că Andreea a pregătit câteva mici surprize pentru luna martie: fiecare pachet cu trei ședințe îți aduc o ședință cadou. De asemenea, la fiecare pachet veți primi bonus un tratament cu mască cu oxigen.

Dacă dați un Like paginii Carolyne Beauty Center veți fi la curent cu toate inovațiile și promoțiile din cabinetul Andreei. Programări puteți face la tel. 0746466360

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.