14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Acoperișul blocului din Rodna mistuit de flăcări, reconstruit pe banii primăriei și din donații

Primăria Rodna va suporta o parte din lucrările necesare reconstruirii acoperișului blocului mistuit de flăcări în weekend. Pentru restul fondurilor necesare se va face o campanie de strângere de fonduri.

Un violent incendiu a mistuit acoperișul unui bloc din comuna Rodna și a scos în stradă 180 de persoane în miez de noapte. Au fost afectate 13 garsoniere, de la ultimul etaj. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Primăria Rodna va aloca sumele necesare reconstruirii acoperișului, pentru ca locuitorii celor 13 garsoniere de la etajele superioare să se poată întoarce la casele lor.

Potrivit prefectului Stelian Dolha, care a fost ieri la Rodna și a evaluat pagubele, va fi deschis un cont bancar pentru colectarea de donații, care vor să contribuie la refacerea spațiilor de locuit afectate.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: